Elokuvakerho Pennittömät r.y

Kerhonäytökset esitetään lauantaisin klo 13.00 Bio Vuoksessa Vuoksenniskalla os. Torikatu 13

Jäsenmaksut
Kausikortti 30 euroa (kausikortilla näet kaikki elokuvat!)
Opiskelijat ja työttömät 20 euroa

Jäsenmaksu voidaan suorittaa kerhon tilille: EKSP 410827-238453 tai maksaa käteisellä ennen kerhonäytöksen alkua. Tilille maksettaessa kausikortin saa kuittia vastaan Bio Vuoksessa Pennittömien edustajalta ennen kerhonäytöstä. Samassa yhteydessä voi ilmoittautua myös kerhon jäseneksi.

Kerhon näytöksiä katsomaan voi tulla kuka tahansa, emme edellytä kertakävijältä varsinaiseksi jäseneksi kirjautumista. Yhden kerhoelokuvan kerrallaan pääsee katsomaan suorittamalla kertakannatusjäsenmaksun 7 euroa ennen elokuvan alkamista Bio Vuoksen aulassa Pennittömien kassalle. Imatran kulttuuritoimen myöntämän kulttuuripassin omaavien kertakustannusjäsenmaksu on 3 euroa. Katsojaksi tuleminen ei edellytä välttämättä kerhon jäsenyyttä.

Pennittömien kerhonäytöksistä tiedotetaan lisäksi Pennittömien Facebook sivuilla, Bio Vuoksen tuulikaapin ilmoitustaululla, ulkomainoksilla, sanomalehtien menovinkeissä ja Bio Vuoksen nettisivuilla/facebookissa

Kausikortteja voi ostaa myös lahjaksi sekä yksityishenkilöille että yrityksille.

Palautteen voi jättää kerhon toimihenkilöille näytöksen yhteydessä tai Bio Vuoksen nettisivujen palautteella joka löytyy välilehdeltä yhteystiedot.

 

 

---

Elokuvakerho Pennittömät Ry:n erikoisnäytös.

Järjestämme Bio Vuoksessa 1.12.2018 erikoisnäytöksen elokuvasta The Death of Stalin. Näytös alkaa klo 13:00.

Näytös on kunnianosoitus Kari Salmelalle joka oli pitkään kerhon kantava voimahahmo ja meille tärkeä, Pennittömien isä. Keväällä Kari itse ehdotti elokuvaa kerhon syyskauden ohjelmistoon. Tämä näytös on loppuvuoden ainoa Pennittömien näytös, keväällä pääsemme taas jatkamaan kokonaisen näytöskauden voimin.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu ja 100 ensimmäiselle kakkua.

Liput tilaisuuteen maksavat 10€ ja niitä myydään Bio Vuoksen aulassa ennen näytöstä. Normaalia suuremmalla kertamaksulla tuetaan suoraan tulevan kauden toimintaa. Käteismaksu. Lähin automaatti on näköyhteyden päässä Bio Vuoksen ovilta, apteekin nurkalla.

Lehdistön edustajat veloituksetta.

Tervetuloa!

---

THE DEATH OF STALIN

Erinomaisten brittikomedioiden taiturin Armando Iannuccin THE DEATH OF STALIN vie katsojat vuoden 1953 Moskovaan. Kun Josef Stalin saa vakavan sairauskohtauksen ja alkaa tehdä kuolemaa, alkaa Neuvostoliitossa kaikkien aikojen poliittinen valtataistelu. Suuri johtaja on heittämässä lusikkaansa nurkkaan ja paikka tulee avoimeksi seuraajalle, jos tämä vaan pelaa korttinsa oikein. Ja ehdokkaita on pelissä monta! Kremlissä kuhisee, kun perheenjäsenet ja vallanjanoiset poliitikot Hruštšovista Berijaan ja Žukovista Molotoviin ottavat tilanteesta kaiken irti. The Death of Stalin on kuriton komedia poliittisesta kilvoittelusta ja hillitöntä menoa marssittaa nimekäs näyttelijäkaarti Steve Buscemi, Michael Palin, Jeffrey Tambor, Rupert Friend, Olga Kurylenko ja Andrea Riseborough.

Elokuvan ikäraja on K-12. Ikärajoista voidaan säädösten mukaan joustaa kolme vuotta, mikäli lapsi on aikuisen seurassa, eli tähän näytökseen nuorimpien pitää olla 9 vuotta täyttäneitä.

LISÄTIEDOT:

 

Tuukka Teponoja

040 749 3553

tuukka.teponoja@gmail.com

 

tai Sanna Ilonen / Bio Vuoksi

sanna.ilonen@biovuoksi.fi

 

Syksyn 2019 kerhoelokuvat:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

|
&nsbp;

Tulossa

Maksuvälineet

Meillä käyvät maksuvälineinä käteinen, pankkikortti, Visa Electron, Visa ja Mastercard, sekä Smartum-, Tyky-Kunto+ ja Virike -kulttuurisetelit.

 
 
Sijainti: Bio Vuoksi / Elokuvakerho /

Movie trailers provided by Filmtrailer.com